А я що зробив? Але ти ж кажеш, що він дуже нормальний тренер. Я, як зам, не можу до збірної набирати гравців, а грати з тим, що автоматично було обрано неможливо. |
Модератор: Модераторы форума
А я що зробив? Але ти ж кажеш, що він дуже нормальний тренер. Я, як зам, не можу до збірної набирати гравців, а грати з тим, що автоматично було обрано неможливо. |
Не відповідайте тролю, так його ʼнормальногоʼ нещодавно прибрали, і правильно зробили, і тепер в даній ситуації потрібно так само зробити, причому оперативно, поки збірна все ще бореться за високі позиції. Він ж дивиться, що діючий тренер з Москви - то для нього він самий нормальний. |
В новинах про це вже написав. Дуже сподіваюсь, що назбираємо 40% враховуючи, що наступна гра збірних через два тижні. |
Дай посилання в новинах, бо думаю дехто не знає де це робити ![]() |
Додав. |
Я вважаю, що потрібна окрема новина на цю тему. На мою думку, багато хто міг і не помітити про що йде річ взагалі. Пізніше я всім особисто напишу, бо поки що просування виглядає дуже повільним. |
Не знаю чи можна не помітити, якщо там цілий абзац про це написано і ніби не двохзначно. |
Абзац то написаний, але його ж потрібно ще й прочитати. А от коли окрема новина буде, то всі звернуть увагу. Я так вважаю. |
СБОРНЫЕ Напоминаем тренерам сборных, что сегодня - последний день недели, в который можно обновить состав сборной команды, произведя в ней замены игроков. |
Цього тижня у наших збірних ігор не заплановано. Вже наближеємося до 40% ![]() |
Рекомендую змінити гравців після генерації наступної середи і до генерації четверга, тоді буде відома форма потенційних нових гравців, бо там все одно надо міняти більш ніж 5 гравців, майже півскладу як я бачу, просто щоб в 1тиждень змінити на тих, хто буде на піку для конкретного матчу. |
Так і зроблю. Дякую за підказку. Чесно кажучі, я вже забув, що тілки п'ятьох можна міняти на тиждень. Це трохи ускладнює завдання. Але сподіваюся, що все буде гаразд ![]() |
Всім привіт. Зазвичай роблю підсумки в кінці сезону. В цілому, всі все бачили, ми взяли Золото, і я коли йшов на посаду тренера навіть не звертав увагу, що до цього Україна лише 1го разу брала золото. Відбір пройшли досить легко, бо зі старту взяли гарний хід, потім в 2 колі майде всі матчі були дома, тому вже після 1 кола я розумів, що вийдемо напряму на ЧС. По фіналці та підготовці були враховані всі нововведеня зі спец Ат плюс прийшлося йти за трендами і брати пенальтістів, які доречі нам і не знадобилися в підсумку. Доречі, зверну увагу, не дивлячись на те, що ми могли пройти любу збірну по пенальті, ми всі матчі грали в атакуючий футбол, десь ризикувавши, але грати на нулі зовсім не бажалось. Були питання і по підготовці 3 гравців, яких я бачив на ЧС і які були в основі на відборі, але не змогли грати у фіналці, бо були не в тій формі, і якщо 1 гравець це мій завтик, то в інших 2 випадки навіть мені не надали відповідь(можна було просто відмовити, але це краще ніж ігнор). Прийшлося брати 2 гравці експромтом вже перед ЧС не повідомляючи менеджерам, взявши їх з формою під фінал ЧС. Як знав😁 Вони і були на піку і ще отримали 2 плюси в фіналі) Взагалі, ЧС вийшов досить простим, завдяки раннім поразкам основних конкурентів з Європи, плюс окрім 1туру були всі сонячні збірні, тому завдання було просто вийти з групи, далі включалися мої гравці та гравці ДК. Тренеру і презу України респект, я бачив положення у Чемпі, і форму збірників на останні матчі, і він пожертвував теоритичним чемпіонством на благо збірної. Вийшло вбити 2 зайців ![]() Я думав буде важче, бо Україна - це подразник для всіх, що ми і бачили в коментах, але правильний розподіл сил дав нам 2й тітул ЧС.З чим всіх причетних і вітаю. Ми 2 по Сітовому рейтингу збірних і 1 в Європі. За 2 сезону відбору та фіналу ми не програли жодного матчу(окрім відпочинку у 3му турі ЧС), лише 2 нічиї(проти суперу та колізії). З урахуванням 4 колізій і 8 суперів за ці 2 сезони, вважаю що Україна зіграла супер. На наступний сезон знову подам заявку до Нац, сподіваюсь на підтримку ![]() |
Дуже дякую тобі за цей сезон. Думаю багато хто як і я отримали неймовірне задоволення від перемоги нашої збірної і відчувають гордість за нашу Федерацію і нашу країну. Нехай перемога віртуальна, але гордість від цього не менша. Сподіваюсь решта збірних візьмуть з тебе приклад і тренери можуть з тобою порадитись по грі, у тебе гарний досвід у грі, а цей трофей показує наскільки ти хороший тренер. Ну і звичайно, я не думаю, що в наступному сезоні хтось проти того, щоб ти знову очолив нашу збірну. P. S. Чемпіонство це ніщо в порівнянні з тим, що ти здобув зі збірною. |